Vilkår for lån i grejbanken

Grejbanken indeholder rekvisitter som skoler, foreninger og kommunale institutioner kan låne i forbindelse med afholdelse af forskellige arrangementer til gavn for kommunens borgere.

Grejbanken udvides løbende med nye rekvisitter.

Få svar på dine spørgsmål

 • Folkeskoler, private - og friskoler, kommunale institutioner, selvejende institutioner, som har indgået kommunal driftsaftale, kommunale dagplejere, kommunale- og selvejende idrætshaller og foreninger hjemmehørende i Aabenraa Kommune kan låne i Grejbanken. Grejbanken kan ikke benyttes af private, andels-, bolig- og kolonihaveforeninger, lukkede foreninger og klubber. Grejbankens materialer må ikke udlånes til 3. person eller bruges til indtægtsgivende formål.

 • Rekvisitterne opbevares på forskellige adresser, og det fremgår i beskrivelsen af den enkelte rekvisit, hvor rekvisitten skal afhentes og tilbageleveres.

  Åbningstider for Grejbanken i Lavgade 52, 6200 Aabenraa
  Mandag: 8-15:30
  Torsdag: 12:30-17
  Fredag: 8-12
  Ferielukning i 2019 i u. 28, 29, 30, 31. Vi åbner igen man. d. 6.8.
  Såfremt det ikke er muligt at afhente eller tilbagelevere indenfor åbningstiden, kan Kim Andersen fra Grejbanken kontaktes på tlf 2460 4234 eller mail grejbanken@aabenraa.dk for at lave en særskilt aftale.

  Grejbanken på Kelstrup Naturskole, Stokkebrovej 1b, 6340 Kruså 
  Tidspunkt for afhentning og tilbagelevering af rekvisitter aftales med Mik Haar på nr. 2028 9921 eller mail mihaa@nst.dk.
  Ferielukning i 2019 fra og med tors. d. 11.7. Vi åbner igen man. d. 5.8.

  Hvis du ikke har afhentet den bookede rekvisit senest 3 dage efter den aftalte afhentningsdato, så annulleres reservationen.

  Grejbanken har ikke mulighed for at levere. Det er derfor altid lejers anliggende at afhente og tilbagelevere rekvisitter på forsvarlig vis.

 • Ved udlån opkræves der et mindre gebyr på dele af Grejbankens rekvisitter. Gebyrindtægter anvendes til vedligeholdelse af Grejbanken. Prisen fremgår i beskrivelsen af den enkelte rekvisit.

 • Ved leje af telt og scene er der mulighed for at KIS (kommunalt in-house servicekorps) kan være behjælpelig med opstillingen. Såfremt lejer ønsker hjælp til opstilling, er det lejers anliggende at kontakte KIS. Kontaktperson er John Jensen på nr. 7376 8106 eller jojen@aabenraa.dk.

 • Lejer har ansvaret for det lånte. Der er således erstatningspligt for ødelagt og/eller bortkomne rekvisitter.

  Vær opmærksom på, at lejers normale forsikring ikke altid dækker de lånte rekvisitter.

 • Benyt Google Chrome som browser, når du booker. Booking af rekvisitter kan ske på hjemmesiden sundskole2020.dk under Grejbank og kolonnen ”Grejbanken – book her”

 • Under beskrivelse og vilkår af den enkelte rekvisit er der en kalender, hvor rekvisitten kan bookes. For at booke en rekvisit gør da følgende:

  1. Find rekvisitten du ønsker at booke
  2. Tryk på booking
  3. Udfyld det elektroniske skema
  4. Tryk send

  Du vil indenfor ca. 2 hverdage modtage svar på din bookingforespørgsel.

 • Aabenraa Kommunes folkeskoler kan vederlagsfrit låne udstyr i Grejbanken, dog er der gebyr på dele af rekvisitterne. Såfremt rekvisitter er gratis for skolen, fremgår det i beskrivelsen af den enkelte rekvisit under gebyrprisen.

  Grejbanken har ikke mulighed for at levere til skolerne. Det er derfor altid skolens anliggende at afhente og tilbagelevere rekvisitter på forsvarlig vis.

  Lejeperioden for rekvisitter til brug i undervisningen kan lånes i op til 3 uger.

 • Lejeperioden til afholdelse af events udgør maksimalt 1 uge.

  Dog er lejeperioden for rekvisitter til brug i undervisningen maksimalt 3 uge.

  Ønskes en længere lejeperiode kan det, såfremt rekvisitten ikke er udlejet til andet formål ske efter forudgående aftale med det pågældende udlejningssted. 

Sidst opdateret 30.10.2019

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?