Aabenraa i bevægelse

Aabenraa i Bevægelse er en digital platform, der skal skabe sammenhæng mellem aktiviteterne i SundSkole 2020.

Aabenraa i Bevægelse er en app og en digital platform, hvor foreninger og borgere kan oprette og markedsføre bevægelsesaktiviteter og events. Platformen giver et overblik over et stort antal aktiviteter og faciliteter i Aabenraa Kommune.

Delprojektets ene formål er at undersøge og afprøve mulighederne for, at appen kan understøtte og profilere delprojekterne: Dynamoen, Grejbanken og Take Action. Appen skal være med til at skabe sammenhæng mellem aktiviteter i lokalsamfundet, foreningerne og skolerne. Den skal afprøves som værktøj, der kan synliggøre, hvilke aktiviteter der allerede findes og afvikles i dag, og som potentielt kan blive til partnerskaber i Dynamoen. Ligeledes skal Aabenraa i Bevægelse synliggøre mulighederne samt inspirere til brugen af udstyret i Grejbanken.

I forhold til Take Action kan app’en udvikles, så elever og lærere kan lade sig inspirere af app’en i deres lærings-forløb og eventplanlægning. Derudover skabes et overblik over de planlagte aktiviteter i projektet.

Delprojektets andet formål er at skabe sammenhæng og integration mellem kommunens digitale platforme, der omhandler sundhed og bevægelse. Det skal gøre det lettere for borgere, foreninger, elever og lærere at finde, skabe og navigere rundt mellem de mange forskellige aktivitetsmuligheder, der er i kommunen.

Kontaktperson

Lea Kølby Projektansvarlig
lkd@aabenraa.dk tlf. 7376 8135
Sidst opdateret 19.11.2018

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa